• Топло добредојде •

ГЕРМАНСКИ И ПОВЕЌЕ

◦ германски и повеќе◦ германски и повеќе ◦ германски и повеќе ◦ германски и повеќе ◦ германски и повеќе

Ја имаме вистинската понуда!

DEUTSCH&MEHR им нуди на компаниите сеопфатни решенија за обука и доедукација на нивните вработени.

Добијте членски попуст сега!

ВАШИОТ германски специјалист

Во Грац

Професионална настава на германски јазик е наш повик.

КОНТАКТ

Griesgasse 27/DG

8020 Грац

Контактирајте не!

Телефон: + 43 316 329 929 40

Е-пошта: office@deutschundmehr.at

работно време

ПОНЕДЕЛНИК 09:00 – 12:00 часот и 12:30 – 15:00 часот

вторник 10:00 – 12:00 и 12:30 – 15:00 часот

Среда 09:00 – 12:00 и 12:30 – 15:00 часот

четврток 09:00 – 12:00 и 12:30 – 15:00 часот

ПЕТОК 09:00 – 12:00 часот

следете не

@2022. Маг Биргит Лорбер. Сите права се задржани.