Ние нудиме

ÖIF испити

Дали ви треба меѓународно признат доказ за познавање на германскиот јазик? Нема проблем!

Испитите на ÖIF служат како доказ за јазични вештини на германски јазик, како и за исполнување на договорот за интеграција и за добивање државјанство.

Изберете ја вистинската понуда

Испитување А1, А2, Б1
155
  •  
Б2 испит
195
  •  
А1, А2, Б1: испит + подготвителен курс
260
  •  
Популарни
Б2: Испит + подготвителен курс
300
  •  
ПОПУЛАРНО