Ние со нетрпение очекуваме да слушнеме од тебе!

Дојди!

Гризгасе 27, 8020 Грац

Работно време:

ПОНЕДЕЛНИК  09:00 - 12:00 и 12:30 - 15:00 часот

вторник 10:00 - 12:00 и 12:30 - 15:00 часот

среда  09:00 - 12:00 и 12:30 - 15:00 часот

четврток  09:00 - 12:00 и 12:30 - 15:00 часот

ПЕТОК 09:00 - 12:00

ФОРМУЛАР ЗА КОНТАКТ

Заштитата на вашите лични податоци е особено важна за нас. Затоа, ние ги обработуваме вашите податоци исклучиво врз основа на законските одредби (GDPR, TKG 2003). Доколку не контактирате користејќи го формуларот на веб-страницата или преку е-пошта, податоците што ги давате ќе бидат зачувани од нас за целите на обработка на барањето и во случај на дополнителни прашања. Ние не ги пренесуваме овие податоци без ваша согласност. Можете да ја повлечете вашата согласност писмено и/или усно во секое време.