Вашиот успех
е нашата цел!

Што?

DEUTSCH&MEHR им нуди на компаниите сеопфатна поддршка во грижата и обуката на нивните вработени.

Ние придаваме особено значење на високото ниво на пракса и ориентација кон акција. Нашите учесници развиваат сеопфатни вештини кои можат веднаш да ги имплементираат.

содржина и повеќе!

Деловен германски

Германец во сменска работа

деловна комуникација

жаргон

Внатрешните курсеви може да се одржат во вашите простории или во DEUTSCH&MEHR.

И содржината и времето на часовите се флексибилни според желбите на компанијата и достапноста на вработените.

Редовните опции за известување и дизајн од страна на компанијата се составен дел.

Предности на нашиот внатрешен концепт

  • Содржини и технички услови поврзани со компанијата
  • Ефективно учење за секое јазично ниво
  • Темпото и динамиката на учење зависат од учесниците
  • Редовно известување за напредокот
  • Можни се часови во вашата компанија

Нашите клиенти вклучуваат:

бонг риба

AVL

MAGNA Steyr

XAL

Кнап АГ

заштеди

SSI овчар

Фресениус