нашиот асортиман

Нудиме курсеви по германски јазик со различно времетраење и интензитет во текот на целата година. Нашите простории се централно лоцирани во Грац, на само неколку минути од Грисплац и лесно може да се стигне со автобус или трамвај.

150 единици

Лекции од понеделник – петок

50 единици

Лекции двапати неделно

поединечно може да се резервира

2 пати неделно

пред датумот на испитот

90 единици

Лекции двапати неделно

200 единици

Курсеви со практична понуда

Цените

Образованието е најмоќното оружје што можете да го користите за да го промените светот.

Нелсон Мандела

Контакт

Со задоволство би ве советувале лично!