A1.1/A1.2 - A2.1/A2.2 - B1.1/B1.2 - B2.1/B2.2

вечерни часови

Што?

стручен тим

современи наставни материјали

мали групи

пријатна средина за учење

Како?

2 пати неделно

Вто/Чет или Пон/Сред

18-20 часот

мали групи

50 единици

Кога?

14.11.22 – 02.02.23

06.02.23 – 13.04.23

17.04.23 – 22.06.23

Во мали групи до успех! Посебната карактеристика на нашиот дидактички пристап се состои од мешавина на учење јазик и јазично искуство. Вечерните курсеви се особено погодни за сите оние ученици кои сакаат да ги освежат и да ги прошират своите јазични вештини покрај студирањето, обуката и работата.