Ја имаме вистинската понуда

А1, А2, Б1, Б2, Ц1

Што?

стручен тим

современи наставни материјали

мали групи

пријатна средина за учење

Како?

понеделник – петок

09:00 – 12:00 часот

13:00 – 16:00 часот

150 единици

подготовка за испит

пријатна средина за учење

Кога?

14.11.22 – 20.01.23

05.12.22 – 10.02.23

23.01.23 – 17.03.23

13.02.23 – 07.04.23

20.03.23 – 12.05.23

КОНТАКТ

Во нашите интензивни курсеви ќе научите со професионални тренери и најновите наставни материјали во опуштена атмосфера. Според наше мислење, малите и хомогени курсеви групи се клучот за ветувачко искуство за учење.