Индивидуалните решенија во

приватни часови

единечна лекција

Може да се резервира во секое време!

блок од 10

отворено управување со времето

10 наставни единици (по 45 мин.)

Контакт

И покрај вашиот презафатен распоред, дали сакате брзо да научите германски или да ги подобрите постоечките јазични вештини? Дали ви е важно обемот на материјалот за учење да се заснова на вашите потреби и вашиот временски буџет? Тогаш сте токму тука! Нашите лекции еден на еден ви нудат можност да ги усогласите лекциите со вашите тековни цели за учење. Датумите се исто толку флексибилни како и структурата на единиците. Лекциите еден на еден се сметаат за најинтензивна форма на учење јазик. На овој јазичен курс, вашиот личен германски тренер ќе се фокусира на вас, вашите желби и вашето темпо на учење. На овој начин ќе ја достигнете вашата јазична цел во најкус можен рок.