Екстра-професионално и интензивно

Интензивен курс Ц1

Што?

стручен тим

современи наставни материјали

мали групи

пријатна средина за учење

Како?

2 пати неделно

Пон и Сре

17:00 – 20:00 часот

мали групи

96 единици

пријатна средина за учење

Кога?

27.03.23 – 14.06.23

18.09.23 – 13.12.23

Нашиот курс по германски на ниво C1 ве подготвува за лингвистичката реалност во австрискиот образовен и секојдневен свет. Фокусот е на комуникациските вештини и учењето ориентирано кон акција. Мали и хомогени курсеви групи се клучот за ефикасно учење.