Германска квалификација

Подобрете ги германските вештини
полагаат испити
проширете ги дигиталните вештини
развиваат вештини за самостојно учење
Германска квалификација +

Што точно?

Проект за германски курс за образование на возрасни кој помага да се компензира нерамнотежата на можностите и во социјалната и во професионалната средина и да се прошират дигиталните вештини на сите учесници. За да се постигне оваа цел, се нудат интензивни курсеви по германски јазик во комбиниран формат на учење со сертифициран завршен испит (ÖIF), кои вклучуваат елементи на социјална и професионална интеграција во форма на работилници .

Цена на курсот: 195 € се одбива

Обезбедете го вашето место брзо!

НАСТАНИ

26.09.2022 – 18.12.2022

А1: понеделник – петок од 09:00 – 12:00 часот

А2: понеделник – петок од 09:00 – 12:00 часот