Научете разиграно
во летото 2022 година.

И ние сакаме да играме во градината!

ПОНУДА

11.07.2022 – 26.08.2022

ГЕРМАНСКИ И АНГЛИСКИ КУРСЕВИ

Понудата може да се резервира неделно : барем 1 недела макс. 7 недели

наутро од 09:00-12:00 часот или попладне од 13:00-16:00 часот

Курсевите за јазична поддршка може да се резервираат на германски ИЛИ на англиски јазик. Има и курсеви по германски јазик за деца од градинка кои ќе почнат на училиште есента 2022 година.

Курсевите се одржуваат на училишни локации во Грац.

Веќе

од 2019 година за време на летните одмори се нуди разиграната германска и англиска понуда.

СЗО?

За сите основци во Грац (деца од градинка ПРЕД да тргнат на училиште и активни основци во Грац)