Ние нудиме широк спектар на програми за финансирање .

Дојдете и дозволете да ве советуваме!

понуда на курсеви

интензивен курс
925 150 единици
  • Вкл. наставни материјали
вечерен курс
459 50 единици
  • Вкл. наставни материјали
C1 курс
600 96 единици
  • Вкл. наставни материјали
Перспектива 3.0
299 понуда за интеграција
  • Практиканти, работилници, тандеми

приватни часови

1 единица
45
  • Индивидуална поддршка
блок од 10
398
  • Индивидуален распоред

испити

А1, А2, Б1
155
  • проверка на интеграцијата
ÖIF
Б2
195
  • јазичен тест
ÖIF

подготовка за испит

А1, А2, Б1, Б2
105 4 УЕ
  • симулација на испит вкл. Совети и трикови