• Mirëpritje e ngrohtë •

GJERMANI & MË SHUMË

◦ gjermanisht dhe më shumë◦ gjermanisht dhe më shumë ◦ gjermanisht dhe më shumë ◦ gjermanisht dhe më shumë ◦ gjermanisht dhe më shumë

Ne kemi ofertën e duhur!

DEUTSCH&MEHR u ofron kompanive zgjidhje gjithëpërfshirëse për trajnimin dhe edukimin e mëtejshëm të punonjësve të tyre.

Merrni një zbritje për anëtarët tani!

Specialisti juaj gjerman

Në Graz

Mësimi profesional i gjuhës gjermane është thirrja jonë.

KONTAKTONI

Griesgasse 27/DG

8020 Grac

Na kontaktoni!

Telefoni: + 43 316 329 929 40

Email: office@deutschundmehr.at

orët e hapjes

E HËNË 09:00 – 12:00 dhe 12:30 – 15:00

e martë 10:00 – 12:00 dhe 12:30 – 15:00

e mërkurë 09:00 – 12:00 dhe 12:30 – 15:00

E enjte 09:00 – 12:00 dhe 12:30 – 15:00

E Premte ora 09:00 – 12:00

na ndiq

@2022. Mag. Birgit Lorber. Të gjitha të drejtat e rezervuara.