Ne ofrojmë një shumëllojshmëri të gjerë programesh financimi .

Ejani dhe na lejoni t’ju këshillojmë!

oferta e kursit

kurs intensiv
925 150 njësi
  • Përfshirë materialet mësimore
kursi i mbrëmjes
459 50 njësi
  • Përfshirë materialet mësimore
Kursi C1
600 96 njësi
  • Përfshirë materialet mësimore
Perspektiva 3.0
299 oferta e integrimit
  • Praktika, punëtori, tandem

mesime private

1 njësi
45
  • Mbështetje individuale
blloku prej 10
398
  • Planifikimi individual

provimet

A1, A2, B1
155
  • kontrolli i integrimit
ÖIF
B2
195
  • test gjuhësor
ÖIF

përgatitjen e provimit

A1, A2, B1, B2
105 4 UE
  • simulimi i provimit përfshirë. Këshilla dhe truket