gamën tonë

Ne ofrojmë kurse gjermane me kohëzgjatje dhe intensitet të ndryshëm gjatë gjithë vitit. Lokalet tona janë të vendosura në qendër në Graz, vetëm pak minuta nga Griesplatz dhe mund të arrihen lehtësisht me autobus ose tramvaj.

150 njësi

Mësimet nga e hëna në të premte

50 njësi

Mësime dy herë në javë

individualisht i rezervueshëm

2 herë në javë

para datës së provimit

90 njësi

Mësime dy herë në javë

200 njësi

Kurse me oferta praktike

Çmimet

Arsimi është arma më e fuqishme që mund të përdorni për të ndryshuar botën.

Nelson Mandela

Kontaktoni

Ne do të jemi të lumtur t’ju këshillojmë personalisht!