Ne kemi ofertën e duhur

A1, A2, B1, B2, C1

Çfarë?

ekip profesional

materiale moderne mësimore

grupe të vogla

mjedis të këndshëm mësimi

Si?

E hene e premte

09:00 – 12:00

Nga ora 13:00 – 16:00

150 njësi

përgatitjen e provimit

mjedis të këndshëm mësimi

Kur?

14.11.22 – 20.01.23

05.12.22 – 10.02.23

23.01.23 – 17.03.23

13.02.23 – 07.04.23

20.03.23 – 12.05.23

KONTAKTONI

Në kurset tona intensive do të mësoni me trajnerë profesionistë dhe materialet më të fundit mësimore në një atmosferë relaksuese. Sipas mendimit tonë, grupet e vogla dhe homogjene të kurseve janë çelësi për një përvojë mësimore premtuese.