A1, A2, B1, B2, C1

provim
përgatitjen

përmbajtje?

procesi i provimit

Lexoni Shkruani

të folurit dëgjim

gramatikore

çështjet e integrimit

Mbyllja e boshllëqeve të njohurive

Si?

Emërimet në javën para datës së provimit

2 herë në javë

4 UE

1-4 persona

Kontaktoni

Kërkoni takime tani:

office@deutschundmehr.at

Për të qenë në gjendje të përgatiteni në mënyrë optimale për provimet e gjermanishtes të ÖIF, ne rekomandojmë përgatitjen individuale të provimit. Provimet shkaktojnë stres dhe ankth provimi për shumë njerëz. Ne do t’ju ndihmojmë që të mos humbisni nervat dhe do t’ju përgatisim në mënyrë perfekte për provimin e ardhshëm! Përgatitja e provimit (A1, A2, B1 dhe B2) është e mundur në çdo kohë: thjesht na kontaktoni me datën tuaj të dëshiruar!