Mësoni me lojëra
verën e vitit 2022.

OFERTA

11.07.2022 – 26.08.2022

KURSE GJERMANE – dhe ANGLISHTE

Oferta mund të rezervohet çdo javë : të paktën 1 javë maksimumi. 7 javë

në mëngjes nga ora 09:00-12:00 OSE pasdite nga ora 13:00-16:00

Kurset e mbështetjes gjuhësore mund të rezervohen në gjermanisht ose anglisht. Ka edhe kurse gjermanishte për fëmijët e kopshteve që do të fillojnë shkollën në vjeshtën e 2022.

Kurset zhvillohen në shkollat në Graz.

Tashmë

që nga viti 2019 oferta lozonjare gjermane dhe angleze ofrohet gjatë pushimeve verore.

OBSH?

Për të gjithë fëmijët e shkollave fillore në Graz (fëmijët e kopshtit PARA se të fillojnë shkollën dhe fëmijët aktivë të shkollës fillore në Graz)