Ne ofrojme

Provimet e ÖIF

A keni nevojë për dëshmi të njohura ndërkombëtarisht për aftësitë tuaja të gjuhës gjermane? Nuk ka problem!

Provimet e ÖIF shërbejnë si dëshmi e aftësive gjuhësore në gjermanisht si dhe për të përmbushur marrëveshjen e integrimit dhe për të marrë nënshtetësinë.

Zgjidhni ofertën e duhur

Provimi A1, A2, B1
155
  •  
Provimi B2
195
  •  
A1, A2, B1: provim + kurs përgatitor
260
  •  
Popullore
B2: Provim + kurs përgatitor
300
  •  
POPULLORE