Suksesi juaj
është qëllimi ynë!

Çfarë?

DEUTSCH&MEHR u ofron kompanive mbështetje gjithëpërfshirëse në kujdesin dhe trajnimin e punonjësve të tyre.

Ne i kushtojmë rëndësi të veçantë një niveli të lartë praktike dhe orientimi në veprim. Pjesëmarrësit tanë zhvillojnë aftësi gjithëpërfshirëse që mund t’i zbatojnë menjëherë.

përmbajtje dhe më shumë!

Gjermane biznesi

gjermanisht në turne

komunikimi i biznesit

zhargon

Kurset e brendshme mund të zhvillohen në ambientet tuaja ose në DEUTSCH&MEHR.

Si përmbajtja ashtu edhe orari i mësimit janë fleksibël sipas dëshirës së kompanisë dhe disponueshmërisë së punonjësve.

Raportimi i rregullt dhe opsionet e projektimit nga ana e kompanisë janë një pjesë integrale.

Avantazhet e konceptit tonë të brendshëm

  • Përmbajtja e lidhur me kompaninë dhe kushtet teknike
  • Mësimi efektiv për çdo nivel gjuhësor
  • Ritmi dhe dinamika e të mësuarit varen nga pjesëmarrësit
  • Raportim i rregullt mbi progresin
  • Mësime në kompaninë tuaj të mundshme

Klientët tanë përfshijnë:

peshk bong

AVL

MAGNA Steyr

XAL

Knapp AG

kursimet

SSI Bariu

Fresenius